Az oldal megtekintéséhez Internet Explorer, vagy Google Chrome böngésző javasolt!

Mosoly Café—A Páros portál szórakoztató melléklete


Erotikus (+18!!)

Gyere, pihenj meg kicsit. Örülök hogy látlak :)

Meglepi :)

Humoros

Természetes :)

Idézetes

 Gazdaság&Politika      Emberi sorsok      Ezoterika      Botrányok      Könyvek      Testi-Lelki egészség      Agykontroll      Erotika

Website counter

Őrült, milliárdos szektahóbortok...

 

 

 

Ha valaki Tom Cruise életét követi figyelemmel, vagy szeretne róla átfogóbb cikket írni, aligha lehet elmenni a Szcientológiai Egyház mellett. A színész neve ugyanis örökre összeforrt ezzel a sokat vitatott szektával. De mi is történik a színfalak mögött a szcientológiai központban, egyes találkozókon, és milyen botrányok miatt néznek sokan ferde szemmel erre a vallásra? Tom Cruise és a szcientológusok kapcsolatáról Andrew Morton és a Los Angeles Times vasárnapi száma közölt leleplező riportot.
A Los Angeles Times szerint a szcientológia kapcsolata a hollywoodi sztárokkal éppen olyan régre datálódik, mint amilyen idős az egyház maga. Azonban még egy szcientológusnak sem sikerült olyan közelségbe kerülnie az egyházzal, mint Cruise-nak, aki az egyház két lábon járó reklámozójává vált az elmúlt években.
A szcientológia fellegvára az 500 hektáros Gilman Hot Springs birtokon található Kaliforniában.
A birtok leginkább egy hollywoodi elit negyedhez hasonlít, ugyanis több millió dolláros luxusingatlanok és stúdiók találhatóak rajta. Cruise az egyházat vezető David Miscavige után a második ember, és különleges elbánásban is részesül. Andrew Morton szerint Miscavige évek óta fülig szerelmes Cruise-ba, állítólag az egyházi vezető úgy plasztikáztatta magát, hogy hasonlítson imádata tárgyára. Morton könyvében azt is megpedzette, hogy Cruise és Miscavige között több van, mint barátság, szexuális kapcsolatban is álltak egymással. Miscavige Cruise minden lépését figyeli, és a többi szcientológushoz hasonlóan a telefonját is lehallgattatja.
Cruise akkor érkezik a birtokra, amikor akar, ha pedig megjelenik, mindenkinek őt kell szolgálnia. Külön tanácsadója, szakácsa van, külön mossák a szennyesét, sőt miatta társadalmi munkára is kényszerítik a többi hívőt.
– Évekkel ezelőtt egész este zuhogott az eső, de nekünk a földet kellett túrtuk és vadvirágokat kellett ültetnünk, mert Tom Cruise bejelentette, hogy másnap meglátogatja a birtokot újdonsült szerelmével, Nicole Kidmannel. Aztán végül Miscavige-nek nem tetszett, és másnap csinálhattuk az egészet elölről. Egy másik alkalommal egy egész lőteret kellett felújítanunk, mert Mr. Cruise-nak a koronglövészethez támadt kedve – mesélte az egyik hívő a Los Angeles Timesnak.
Miscavige persze elvárásokat is támaszt Cruise-zal szemben: a sztár milliókat ad az egyháznak és mindenben az egyházfő rendelkezésére áll. Cruise úgy él, ahogyan azt Miscavige meghatározza. Csak olyan pózban szexelhet 
Katie Holmes-szal, ahogyan Miscavige engedélyezi, és gyakran kell nézniük szcientológus pornókazettákat is. Az egyházfő a nászútjukon is ott volt, és hárman, egy szobában aludtak. Andrew Morton szerint Suri Cruise fogantatásához felhasználták az egyház alapítója, L. Ron Hubbard lefagyasztott spermáját is.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 <<< Előző oldal

 Következő oldal >>>

Motiváló képek

Szeretem a Mosoly Cafét :)

látogató van az oldalon.
Szövegdoboz: Meglepi :)

A férfiak romantikusabbak a nőknél?

 

 

A természet csoda-

vegyületei

a flavonoidok, ismerd meg őket, és légy egészségesebb!