Az oldal megtekintéséhez Internet Explorer, vagy Google Chrome böngésző javasolt!

Élet Mód

A meditáció jelenlét. Megszűnik minden, csak az itt és most van jelen. Kiterjesztjük érzékelésünket mindenre, ami van. Ha ezt megtanuljuk, akár egy zajos piactér is megfelelhet meditációnk helyszínének.

A kínai eredetű mozgásgyakorlatok csökkentik a stresszt, a félelmet és a mélabút. Ezen kívül fokozzák a jó kedélyt és az öntudatot. Ez egészséges és krónikus beteg emberekre egyaránt érvényes.
A kutatók mindazonáltal óvatosságra is intettek eredményeikkel kapcsolatban, mert az általuk értékelt vizsgálatok minősége nem volt kifogástalan. 

A Kínában kifejlesztett harcművészetet emberek milliói űzik világszerte. Egyes ázsiai államokban nemzeti sportnak számít, és csoportosan gyakorolják a parkokban.

 

 

 

Almafánk

 

és

 

más

 

finomságok

©Neo 2011 neo-1980-@hotmail.com


Ezoterika

Egészség

Receptek

„Az élet olyan golyó, amely nem mindig arra gurul, amerre az ember gurítaná” Zola

"Amikor harmóniában vagyunk magunkkal és a környezetünkkel, akkor beszélhetünk lelki egészségről.Szeretni tudjuk a számunkra fontos embereket.

Tudjuk a konfliktusokat kezelni, megoldani, tudjuk, hogy milyen céljaink vannak, tudjuk az oda vezető utat, és képesek vagyunk a cél eléréséért sok mindent megtenni.

Fel tudjuk mérni egy-egy döntésünk jó és rossz oldalát.

Az életünk folyamatos tanulás, amelyben a legfontosabb "saját magunk megtanulása"

/Laufer Éva-egészségfejlesztő/

Bevált, olcsó és hatékony trükköket keresel a szépség megőrzéséhez?

 

Jó helyen jársz, összegyűjtöttem Neked párat, amelyeket mások már kipróbáltak és teljes szívvel ajánlják Neked!

 

Lássuk tehát mit tehetsz otthon a szépségedért:

 

Reggeli frissítés jégkockával: Reggel ébredés után vizes arcmosás helyet pár jégkockával dörzsöld át az arcod és a tarkód. A hideg hatására a bőr kisimul, eltűnnek az alvás nyomai. Lélekkényeztető, hogyha a jégkocka tartóba például citrusos illóolajat csepegtetünk.

 

Vörösboros fürdő: Furcsán hangzik? Egy próbát azért megér. Este egy pohár testes vörösbor a kádba és pár rózsaszirom, fél óra múlva kipihentem, bársonyos bőrrel lépünk majd elő a fürdővízből.

Fehérjediétával a testsúly megtartásáért: Ha nincs időnk rendszeresen edzeni, ha éppen gyors megoldásra vagyunk, kúraszerűen fehérjediétát tarthatunk. Ez azt jelenti, hogy nem eszünk cukrot, fehér kenyeret, tésztát és nem fogyasztunk alkoholt. A vörösbor jótékony hatásairól a Páros portál Egészség rovatának Vitaminok menüjében bővebben is olvashatsz.

 

Méz, a mindenható: Szaunába lépés előtt, ha tehetjük kenjünk testünk néhány pontjára mézet. A szauna hőfokában a méz cseppfolyóssá válik, bőrünket hidratálja, belélegezve fertőtlenítő hatású.

Narancsolajjal testért és lélekért: Minden használt hidratáló testápolónkba cseppentsünk pár csepp narancsolajat. Az illat segít az ellazulásban, hatóanyagai pedig egyszerre puhítják és hidratálják a bőrt.

 

Sós mandulaolaj: Hatásos bőrradírt készíthetünk, ha mozsárban apróra törünk egy kevés ásványi anyagokban gazdag sót, majd ehhez mandulaolajat keverünk. Ezt használjuk bőrradírnak, nagyon hatásos! Hetente egyszer alkalmazd!Mit tégy hogy ne fázz meg?

 

Moss kezet - sűrűn!

Ebben az időszakban, ha lehet, még fontosabb a kézmosás, mint bármikor máskor. Képzeld el, hogy a kapaszkodót, amit a buszon megfogsz, előtted hány ember fogdosta össze orrfújás után...valósággal a melegágya ez a vírusoknak. Az ilyen támadásokat csak úgy tudod kivédeni, ha mindig alaposan kezet mosol, bárhová is érkezel épp.

Tea/citrom/méz:

Ha úgy érzed, hogy bujkál benned valami, vagy esetleg átfáztál, akkor amint teheted nyomj be egy forró teát, amit citrommal (a vitaminokért), és mézzel (a tisztító hatása miatt) ízesítesz. Ez persze nem csak az egészségedre, de a közérzetedre is nagyon jó hatással lesz, és ráadásul nagyon finom.

Sós víz:

Nos, mielőtt megijednél, ezt nem kell lenyelni, csupán gargalizálni kell vele! Ez egy olyan praktika, amit már a nagyszüleink nagyszülei is sikerrel alkalmaztak, és képtelenek lennénk meghatározni az okát, de tény, hogy a begyulladt torok elleni legjobb megfejtés ez, hiszen nagyon hatásosan fertőtleníti a gyulladt területeket.

Maradj aktív:

Attól még, hogy meg vagy egy kicsit fázva, nem szabad egész nap az ágyban punnyadnod Az immunrendszer erősítése érdekében fontos mozgásban maradni. Persze ez nem azt jelenti, hogy lázasan, légszomjjal küszködve rongyolj le a konditerembe, és edzd halálra magadat, de ha csak épp, hogy meg vagy fázva, akkor legalább napi egy sétára mozdulj ki.

Helyes étkezés:

Az egészséges étrend a mindennapokban is nagyon fontos, de amikor egy kicsit levertebb vagy, akkor talán még fontosabb, hogy vitamindús, gyümölcsökkel, és zöldségekkel teli étrendet biztosíts magadnak

 Gazdaság&Politika      Emberi sorsok      Ezoterika      Botrányok      Könyvek      Testi-Lelki egészség      Agykontroll      Erotika

 Csak csajoknak!

 Csak Neked :)

Test és lélek

Website counter