Az oldal megtekintéséhez Internet Explorer, vagy Google Chrome böngésző javasolt!

Szerelem-Erotika

Ha valaki kimutatja, hogy kíván téged, és kezdeményezi a szeretkezést, azzal mindent elárul arról, hogy szereti-e a tested. Ennél több nem is kell.”

„A szeretet hiányában a lélek fázni kezd, a hideg rázza, s ha nem tudja elviselni: bele is pusztul.

Müller Péter

©Neo 2011 neo-1980-@hotmail.com


Figyelmeztetés!

Ez az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek szól!

Elmúltál már 18 éves?

Ha nem, akkor böngésződ vissza gombjára kattintva hagyd el ezt az oldalt!

Mire vágynak a férfiak szex közben?

 

Most megtudhatod, hogy mit tegyél ma éjjel…

1. Gyengéd, de biztos mozdulatokkal told a fejét az öledbe

2. Fogd meg a fenekét és húzd mélyen magadhoz – biztosan értékelni fogja ezt a kis agresszivitást

3. Segíts neki, érintsd meg magad szex közben

4. Próbálj ki egy tantrikus szex-manővert: késztesd egy perces mozdulatlanságra, miközben benned van

5. Kezdeményezz spontán szexuális aktust; például, a falhoz tapadós és a padlóra dobós ötletek jók

6. Simogasd a „segédpilótákat” (herezacskót) miközben a pilótát csókolgatod

7. Kapcsold fel az összes világítást a lakásban és hagyd, hogy vizsgálja át a tested centiméterről centiméterre

8. Egy kis extra élvezetet idézhetsz elő egy, a férfiak által kedvelt pózzal: te legyél felül, ülj rá arccal a lábai felé

9. Fogadd teljesen meztelenül, egy új frizurával – nehezen jön majd rá, mit kell először észrevennie 

10. Hagyd, hogy bekösse a szemed és huncutkodjon egy kicsit, élvezetes lesz mindkettőtök számára

Lássunk két olyan dolgot is, amit soha NE tegyél:

1. Túl bonyolult szerepjátékokat. Ha a „rendezés” túl sok időt vesz igénybe, az „előadás” már nem lesz olyan élvezetes.

2. Ne kövesd a Káma-szútrát betűről betűre. Ha túlságosan belebonyolódtok a szex-pózok utánzásába (mint például, „én hová tegyem a lábam”) akkor az egész elveszíti a varázsát.

Sok sikert, és ne feledd, a szex az élvezetről szól!

 

 

Más orgazmus?

A G-pont izgatása által elérhető gyönyör különbözik mind a hüvelyi, mind a csikló orgazmustól. Mélyről jövő, hullámszerűen rádtörő kéjérzés foghat el, ami hurrikánként söpör át a testeden, ha ilyen jellegű eksztázisban van részed. Ez a fajta élvezet összehasonlíthatatlanul intenzívebb, erősebb, mint amit a hüvely vagy a csikló izgatásával érhetsz el. A G-pont olyan eszköz, amellyel biztos a kielégülés, garantált a gyönyör.

 

Lépj át az élvezet kapuján!

 

 

Hogy átélhesd a hihetetlen gyönyört, először fel kell kutatnod az élvezetre csábító zóna lelőhelyét. A G-pontot megtalálni elsőre nem egyszerű feladat, légy türelmes, szánj rá megfelelő időt. A titkos pont a hüvely hasi oldalán található, nagyjából 2-5 centiméterre ( ez minden nőnél változó). Területe kicsit érdesebb, mint a környezete, olyan tapintású, mint egy kis szivacs, mérete borsónyi-babnyi. Nagyjából a fanszőrzettel egy vonalban van , ha egy órát képzelsz el a hüvelyedben, akkor a képzeletbeli óra 11 és 1 órai állása között keresgélj!

 

A harmincas korosztály számára jó hír, hogy harminc év felett a hüvely fala egy kicsit elvékonyodik, így könnyebben rábukkanhatnak a rejtett titokra. Egyedül vagy párosan is felkutathatod az örömzónádat, a lényeg, hogy a kezedet, vagy párod ujjait használjátok. A száraz hüvelyben a G-pont ingerlése fájdalmas lehet, így tanácsos már előtte felizgulnod. A legjobb, ha a mutató- és középső ujjadat használod erre: ha megtaláltad az érzékeny zónát, hajlítsd be az ujjaidat, majd nyújtsd ki őket, és ezt ismételd.

 

A kis területet nyomkodva először vizelési ingert fogsz érezni, ez teljesen természetes, de hamar el fog múlni.

 

Ha egyedül fedezed fel tested e pontját a legjobb az ülő vagy guggoló helyzet, mivel így tudsz a legmélyebben behatolni. Ha pároddal együtt indulsz felfedezőútra, akkor a legkényelmesebb, ha hasra fekszel, ő pedig a síkosított mutató- és középső ujjával hatol a hüvelyedbe, úgy, hogy tenyere lefelé nézzen, és ujjaival az előbb leírt hívogató mozdulatokat teszi. Még tovább fokozhatjátok a hatást, ha közben kívülről, a hasfal mentén is ingerlitek a területet, egy kis simogatás, masszírozás ezen a részen tovább erősítheti orgazmusodat.

 

Ha nem sikerül megtalálnod forró pontodat, ne keseredj el, próbálj ki egy görbített csúcsú vibrátort, úgynevezett G-pontozót. Ezeket a játékokat kifejezetten ennek a pontnak az ingerlésére fejlesztették ki.

 

De jobb ha pasidra, párodra bízod. Ügyes a férfi kéz ;)

 

Orgazmushotel: a modernkori szerelem legújabb vívmánya

 

A hétvégi kikapcsolódás, a vérpezsdítő nyaralás új értelmet nyert, méghozzá a svédországi orgazmushotel megszületésével! Az idetévedőknek ugyanis egyetlen kötelességük van méghozzá az, hogy kielégülve távozzanak a Venusgardenből az „erotikus paradicsomból”!

De miért kelleme ehhez elutazni oylan messzire? ;)

 

Íme kis kedvcsináló a szerelmespároknak.

Erotikus játékok

„Szeretem a különleges előjátékot. Például ha már vacsoránál fantáziálunk arról, hogy mit fogunk csinálni később.”

„Teljesen begerjeszt, ha szeretkezés közben a megmarkolja a fenekemet, az pedig ha a csúcshoz közel a péniszem és az ánuszom közti területet simogatja, egyenesen a mennyekbe repít!”

„Ciki, vagy sem, én attól kapok idegbajt, ha közben valaki csak úgy fekszik az ágyon mint egy fadarab. Érezni akarom, hogy ő is kíván! Ha a mozdulatlanságra vágynék, beérném egy guminővel is!”

„Azt én is utálom, ha folyton ellenőriznek, meg féltékenykednek. Volt egy lány, akivel őrült jó volt a szex, sőt, még szerelmes is lettem, de amikor állandóan számon kért, és folyton azt kérdezgette, hogy szeretem-e, szakítottam vele.”

„A reggeli izgató simogatásokra a világon a legjobb felébredni. Az egész napomat gyönyörűvé teszi!”

A szem a lélek tükre! A mindennapokban és szeretkezés közben egyaránt fontos a szemkontaktus. Ha gyakran és hosszan nézel a kedvesed szemébe, sokkal intimebb lehet a viszonyotok. A meghitt és érzelmes együttlétek pedig jobbá tehetik a szexuális együttléteket is. Ha a szerelmedhez beszélsz, ne csak a vállad felett vesd oda neki a szavakat, hanem fordulj felé és nézz rá. A figyelemért pedig figyelem jár - minden területen.

Ne engedd, hogy a válság és a gondok elvegye kedved a szeretkezés örömétől.

Érezd jól magad. Mindig ;)

A sok szex lassítja az öregedést. Szeressétek egymást és egymás testét. Okozzatok örömöt egymásnak minden nap:)

G-pont, a csodagomb

A G-pont nevét felfedezőjéről, Ernst Grafenberg német nőgyógyászról kapta, aki 1950-ben publikálta kutatásainak eredményét. A G-pont a hüvely elülső falán található borsónyi-babnyi mirigy, amelynek ingerlése intenzív gyönyörhöz juttatja a nőt.

 

Grafenberg felfedezése nagy port vert fel, sokáig vitatott téma volt, hogy létezik-e egyáltalán a mágikus pont, s ha igen, minden nő olyan szerencsés-e, hogy rendelkezik vele. Végül egy amerikai orvos Beverly Whipple újabb kutatásokat végzett 400 nő bevonásával, és végső konklúzióként megállapította, hogy minden egyes nőnél megtalálható a csodagomb.

A női test csodái..

Folyt. köv.