Az oldal megtekintéséhez Internet Explorer, vagy Google Chrome böngésző javasolt!

Életmód rovat

©Paros portál 2011


Ezoterika

Egészség

Receptek

„Az élet olyan golyó, amely nem mindig arra gurul, amerre az ember gurítaná” Zola

 Gazdaság&Politika      Emberi sorsok      Ezoterika      Botrányok      Könyvek      Testi-Lelki egészség      Agykontroll      Erotika

 Csak Neked :)

Test és lélek

A fegyencedzés

Saját testsúllyal végzett gyakorlatok

A Fegyencedzés programja az erőnek és az erőnlétnek olyan kisugárzását hozza

létre, ami drámai és tökéletesen egyértelmű üzenetet küld a többi ember limbikus

rendszerébe:,,Eszedbe se jusson!" :)

 

 

 

 

 

Website counter

Új divatnak is nevezhetnénk a testépítésben Paul Wade módszerét. Ami miatt egyre több ember számára szimpatikus ez az egyszerű edzésterv, az abban rejlik, hogy nem terheli fölöslegesen a testet. Az ízületek és inak is egészségesek maradnak.

Nem is akarom húzni az időt. A neten számos írást találhatsz erről a könyvről. Google segít…:)

 

Vedd meg, olvasd el stb..stb…

 

:)

 

Vagy hallgass önmagadra, és megérzéseidre. Ami a testednek kellemes az csak jó lehet.

Szóval edzésre fel.

 

Dobd el a nagy súlyzókat, drága evezőpadokat, egyéb kütyüket.

 

Melegíts be, és kezdd el a gyakorlatokat.

A legfontosabb, hogy lépésről lépésre haladj.

 

Fekvőtámaszozni biztos tudsz. Ügyelj arra, hogy ne gyorsan végezd, ne lendületből nyomd vissza magad.

Kezdetnek, váll széles kéztartásban, összecsukott lábbal csinálj meg 5 fekvőtámaszt. Mikor lent vagy, állj meg egy másodpercre, és azt követően told fel magad. Ha bírod, csinálj még 5-öt. Teszteld magad, erőnléted. Majd tűzz ki magadnak egy célt.

 

Ha megbírsz csinálni technikásan 10 fekvőtámaszt, akkor tűzd ki célul a 15-öt. Általában 2 szériát végezz. 2x 10, vagy 2x 15. Pihenőidőt is tarthatsz egy intenzív edzés során, mondjuk szériák között 5 perc. Egy edzés kezdetben legyen fél óra.

 

Guggolás. Guggolni is biztos szoktál. Fontos, hogy melegíts be. Alakíts ki egy számodra megfelelő és kényelmes technikát. És itt is kövesd saját programodat. Tűzz ki apró célt, és mindig egy kicsit többet csinálj. Kövesd itt is a fekvőtámaszos számokat.

 

Híd: Ilyet is biztos csináltál már, nézd a fotót. Na ennél a gerincet erősítő gyakorlatnál nagyon figyelj oda az előzetes bemelegítésre. Törzsdöntés, hajlítás, stb..tudod, mint a régi szép időkben a tornaórákon:) Aztán nézd meg mit bírsz. Feküdj le és emeld meg a  csípődet, amennyire csak tudod. Vállad maradjanak a földön. Ebből látod mennyire erősek a törzsed izmai. Ezután próbáld meg úgy, hogy kezed(tenyered megtámasztod a fejed mellett, és így feltolod magad hídba. Tartsd meg itt magad, majd óvatosan ereszkedj vissza. Ezt is szériázhatod. Nagyon szuperül erősíti a gerincedet. Persze technikásan és jól végezd ezt a gyakorlatot is.

 

Néhány hónap után nehezítesz majd, nem csak az ismétlések, vagy edzésre fordított idő emelésével, hanem például a fekvőtámasznál a tenyered legyen szűk tartásban. Majd egy kézzel is végezheted, és kézen állva is nyomhatod:) Ez utóbbi a kedvencem.

 

Na figyelj csak, a lényeg, hogy találd meg izmaidat, és figyelj gyakorlatok közben arra, hogy melyik izmodat kell érezned. Erőltesd, de csak fokozatosan.

És természetesen fehérjebevitelről gondoskodj. Kerüld a szójafehérjét, ezt a Flavonoidok című oldalon elolvashatod, hogy miért….

 

Szép acélos testet, és hosszú egészséget kívánok neked!

 

 

Szteroidok, és drága tömegnövelő porok nélkül

is elérheted  ezt az eredményt!

Kitartás!

Őrült milliárdosok szektahóbortja

A Szcientológiai egyházról...