Az oldal megtekintéséhez Internet Explorer, vagy Google Chrome böngésző javasolt!

Hírek és Cikkek

„Férfi és nő hogyan is érthetnék meg egymást, hisz mind a kettő mást akar - a férfi a nőt, a nő férfit..."

A virágot a napfény fejleszti ki, az emberi lelket a szeretet.

Gárdonyi Géza

© Paros portal 2011


 Gazdaság&Politika      Emberi sorsok      Ezoterika      Botrányok      Könyvek      Testi-Lelki egészség      Agykontroll      Erotika

Heteken belül kitörhet Izrael és Irán között a háború!

 

 

Heteken belül támadást indíthat Izrael Irán ellen, hogy megsemmisítse atomlétesítményeit. Elképzelhető, hogy most is csak fenyegetőzésről van szó, mindenesetre Jeruzsálemben már gázmaszkokat vásárolnak és a háború izraeli áldozatainak számán spekulálnak. A támadás terve az izraelieket is megosztja, valaki kiszivárogtatta a haditervet is.

 

 

 

 

Csütörtök délelőtt az izraeli lapok internetes kiadásain a vezető anyagok Irán ellen tervezett háborúval foglalkoztak. A Haaretz a támadás ellen tiltakozó izraeliekről írt, akik aláírásgyűjtésbe kezdtek a „súlyos tévedésen alapuló szerencsejáték” ellen. Ezzel szemben a Jerusalem Post és a Times of Israel Izrael amerikai nagykövetének szerdai szavait idézte, aki szerint az Irán nukleáris létesítményei elleni támadás megéri azt a néhány évnyi előnyt, amennyivel vissza lehet vetni az iráni atomprogramot. „Egy, kettő, három, vagy négy év nagy idő a közel-Keleten” – nyilatkozta a Bloomberg hírügynökségnek Michael Oren – „nézzék meg mi történt csak az elmúlt évben.”

 

Bár az Irán elleni támadás témája rendszeresen napirenden van, úgy tűnik, hogy Izraelben most valóban felpörögtek az események. Az izraeli média folyamatosan a támadással kapcsolatos témákkal foglalkozik, egyre-másra szólalnak meg az érintett civil és katonai vezetők. Nemrég tesztelték az ország esetleges megtámadása esetén működésbe lépő sziréna és sms-riasztási rendszert. Az izraeliek pedig gázmaszkokat vásárolnak. Jeruzsálemben egy idős vásárló a Bloomberg riporterének azt mondta, az izraeli vezetők nagyon elszántan nyilatkoznak Irán megtámadásáról, és ezúttal úgy tűnik, nem csak a levegőbe beszélnek.

Ismerkedj meg néhány alternatív természetgyó-gyászati módszerrel..

Reiki, gyógyító kezek...

Őrült milliárdosok szektahóbortja

A Szcientológiai egyházról...