Az oldal megtekintéséhez Internet Explorer, vagy Google Chrome böngésző javasolt!

Sztársarok

„Férfi és nő hogyan is érthetnék meg egymást, hisz mind a kettő mást akar - a férfi a nőt, a nő férfit..."


Válik Katie Holmes Tom Cruise-tól!

Végre megjött az esze Katie-nek.

 

Öt év házasság után beadta a válópert a Tom Cruise-Katie Holmes házaspár. A hírt a negyvenkilenc esztendős sztár szóvivője is megerősítette. A forrás szerint a válást a feleség erőltette, de kislányuk jólétét szem előtt tartják.

Hírfolyam

Angelina Jolie tavaly nyáron járt Bosznia és Hercegovinában, ahol rogaticai menekültekkel találkozott. Ígéretet tett, hogy a 79 éves Lena Babić is kap egy házat. A hollywoodi sztár betartotta ígéretét.

 

A Bosznia és Hercegovinában élő Lena Babić tavaly húsvétkor találkozott Angelina Jolie-val, akit megérintett a Rogaticában élő menekültek sorsa és a tettek mezejére lépett.

Felhasználva befolyását, 93 millió forintnak megfelelő összeget gyűjtött össze a politikusoktól a neves hollywoodi sztár és a summát házak építésére fordította. A napokban, Lena néni mellett még 13 család költözhetett be új otthonába.

 

- Soha, senki nem tett még velem jót, kivéve most, Angelina Jolie – mondta 79 éves asszony. – Köszönöm szépen – tette hozzá a néni, aki azt is elárulta, hogy „Angelina villának” nevezte el új otthonát.

 Gazdaság&Politika      Emberi sorsok      Ezoterika      Botrányok      Könyvek      Testi-Lelki egészség      Agykontroll      Erotika

Katie Holmes

A tmz.com értesülései szerint a válásban nagy szerepet játszik Tom vallási elköteleződése. Az amerikai portál a házaspárhoz közel állókat is megszólaltatott, akik egyhangúlag azt nyilatkozták, hogy Katie kislányuk, Suri jövője miatt hozta meg a súlyos döntést.

– Tom vallási fanatizmusa nem titok, hiszen évtizedek óta a szcientológiai egyház emblematikus alakja – mondja ez egyik pletykás barát. – A házasságuk előtt Katie is felvette a vallást, de szerintem akkor még nem sejtette, milyen bizarr élethelyzetekbe kerül. Az egyik legdurvább az volt, amikor egyetlen hang nélkül kellett megszülnie a kislányukat, mert az egyház szerint nem szabad hangos sikítozással megijeszteni az újszülöttet.

 

Tom vallási fanatizmusa tehette tönkre a családot

A sztárpár házassága az extrém körülmények ellenére is látszólag jól működött, az elmúlt egy évben azonban a kislányuk, Suri viselkedésén és öltözködésén is látszott, hogy valami mégsem stimmel. Az ötéves csöppség rendre magas sarkú cipőben járkált, és télen is nyári ruhában jelent meg az utcán. Ezek a gyermekpszichológusok szerint egyértelmű jelei a lázadásnak, ahogy az is, hogy az elmúlt hetekben egy olyan fotósorozat jelent meg a kislányról, amin ordítva hisztizik egy plázában, csak mert nem kapott meg egy fagyit.

– Suri egyre feszültebb, tényleg látszott rajta, hogy nem érzi magát komfortosan otthon – erősítette meg a feltételezéseket a család egyik ismerőse.

Amerikai hírportálok már azt is tudni vélik: Katie bírósági úton szeretné elérni, hogy a kislány és az apja között állandó távolság legyen, nehogy beszippantsa őt Tom és az egyháza.