Az oldal megtekintéséhez Internet Explorer, vagy Google Chrome böngésző javasolt!
Receptek |
©Neo 2011 neo-1980-@hotmail.com |
Receptek |
Levesek |
Levesek |
Legényfogó leves |
Hozzávalók: 1 fej hagyma 2 evőkanál olaj 15dkg leveszöldség 10 dkg gomba 40 dkg csirkemell 10 dkg zöldborsó 20 dkg csirkemáj 1 dl tejföl 1 dl tejszín Fél citrom leve Só bors |
Az apróra vágott hagymát megdinszteljük, hozzáadjuk a felkockázott leveszöldséget és a gombát, majd átpirítjuk. Beletesszük az apróra vágott csirkehúst, felöntjük 1,5 liter vízzel, ezután sózzuk, borsozzuk. Ha a hús félig megpuhult, beletesszük a felszeletelt májat, majd a borsót. Ha készre főtt, akkor tejszínnel és tejföllel dúsítjuk és hozzáadjuk a fél citrom levét |